Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Johnken

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Ανακοίνωση για την γιορτή του μεσηύθιου και την εθνική γιορτή

September 28, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανακοίνωση για την γιορτή του μεσηύθιου και την εθνική γιορτή

Ανακοίνωση για τις διακοπές: Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου και Εθνική Ημέρα


Αγαπητέ προσωπικό και πελάτες,


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της επικαλύψεως του Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου και της Εθνικής Ημέρας το 2023, θα απολαύσουμε μια παρατεταμένη άδεια 8 ημερών από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου.Μερικοί από τους υπαλλήλους μας ζήτησαν επίσης μια επιπλέον ημέρα άδεια για να επιστρέψουν σπίτι και να επισκεφθούν τις οικογένειές τους..
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλα τα τμήματα μας θα είναι κλειστά και δεν θα μπορούμε να παρέχουμε καμία υπηρεσία.
Ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη του προσωπικού μας να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία για να χαλαρώσουν, να περάσουν χρόνο με τους αγαπημένους τους, και να ανανεώσουν για το επόμενο έτος.Επίσης, υπενθυμίζουμε σε όλους να παραμείνουν ενήμεροι για τις προφυλάξεις υγείας και ασφάλειας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των εορτασμών..
Αν έχετε κάποια επείγοντα θέματα, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από τις 28 Σεπτεμβρίου, και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη και κατανόηση και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά όταν επανέλθουμε στις 7 Οκτωβρίου.Αν έχετε επείγουσα ανάγκηΜπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή μας μέσω τηλεφώνου.
Εύχομαι σε όλους μια χαρούμενη και αξέχαστη γιορτή!


Τα καλύτερα χαιρετίσματα,


Ομίλος SHENZHEN

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανακοίνωση για την γιορτή του μεσηύθιου και την εθνική γιορτή  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας