Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Johnken

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Αυτομηχανική Ριάντ 2024 Πρόσκληση

April 26, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτομηχανική Ριάντ 2024 Πρόσκληση

Αγαπητοί μου φίλοι,
Σας προσκαλούμε θερμά να συμμετάσχετε μαζί μας ως εκθέτης στην Automechanika Riyadh 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας από τις 30 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2024.
Η Automechanika Riyadh είναι η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εκδήλωση της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.Έχει προσελκύσει εκθέτες από όλο τον κόσμο και έχει γίνει η σημαντικότερη πλατφόρμα για τη βιομηχανία ανταλλακτικών αυτοκινήτων για την παρουσίαση των τελευταίων προϊόντων και τεχνολογιών, και να συναντηθούν με πιθανούς πελάτες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Οι προηγούμενες εκδόσεις της Automechanika Riyadh έχουν δει εντυπωσιακή συμμετοχή από τις κορυφαίες μάρκες και τους παγκόσμιους κατασκευαστές,οι οποίες έχουν συμβάλει στην οικοδόμηση μιας σταθερής φήμης και προσφέρουν μια πολύτιμη ευκαιρία για την παρουσίαση των τελευταίων προϊόντων και καινοτομιών σε ένα ποιοτικό κοινό επαγγελματιών του εμπορίου.
Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για να οικοδομήσει την ευαισθητοποίηση του εμπορικού σήματος και να συνδεθεί με πιθανούς πελάτες για να επεκτείνει την επιχείρησή σας στην επικερδή και αναπτυσσόμενη αγορά της Μέσης Ανατολής.
Θα ήμασταν τιμημένοι αν μπορούσες να μας ακολουθήσεις ως εκθέτες για να παρουσιάσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου και να συνδεθείς με επαγγελματίες του κλάδου και πελάτες από όλη την περιοχή.Συμμετέχοντας στην Automechanika Riyadh 2024, δεν θα έχετε μόνο την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα τελευταία σας προϊόντα και καινοτομίες,αλλά και να συναντήσει με πιθανούς πελάτες που αναζητούν καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα του αυτοκινήτου.
Ελπίζουμε να σας δούμε στην Automechanika Riyadh 2024 και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.
Η ομάδα της Automechanika Riyadh 2024

Ημερομηνία: 30 Απριλίου - 2 Μαΐου2024

Σταθμός αριθ. 1-G39

Διεύθυνση: King Abdullah Rd, King Abdullah Dt., Ριάντ 11564, Σαουδική Αραβία

Ειλικρινά,

Shenzhen I-like Fine Chemical Co., Ltd.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτομηχανική Ριάντ 2024 Πρόσκληση  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας