Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Johnken

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Ανακοίνωση για τις διακοπές του Φεστιβάλ Qingming

April 3, 2024

Αγαπητοί πελάτες,
Καθώς πλησιάζει το ετήσιο Φεστιβάλ Qingming, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας θα είναι κλειστή για αργία από τις 4 έως τις 6 Απριλίου 2024.Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν ενόχληση που μπορεί να προκαλέσει..
Το Φεστιβάλ Τσινγκμινγκ, επίσης γνωστό ως Ημέρα Σκατάσματος Τάφων, είναι μια παραδοσιακή κινεζική γιορτή κατά την οποία οι άνθρωποι αποτίουν φόρο τιμής στους προγόνους και τους αγαπημένους τους που έχουν πεθάνει.Είναι μια στιγμή που οι οικογένειες συναντιούνται και τιμούν τη μνήμη των προγόνων τους καθαρίζοντας τους τάφους τους και προσφέροντας θυσίες..
Η γιορτή είναι επίσης μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να αναλογιστούν τη σπουδαιότητα της ζωής και να εκτιμήσουν τον χρόνο που έχουν με τους αγαπημένους τους.Είναι μια υπενθύμιση για όλους μας να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε και να εκτιμούμε τη ζωή.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία μας θα είναι κλειστή, και όλες οι παραγγελίες και ερωτήσεις θα συνεχιστούν στις 7 Απριλίου 2024.
Ελπίζουμε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και να τιμήσετε τη μνήμη εκείνων που έχουν πεθάνει.
Σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη.
Ειλικρινά,
Ομάδα I-LIKE

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας